Met al ruim 25 jaar ervaring is Saen Service uw witgoed specialist in de Zaanstreek, Purmerend en Waterland. Voor verkoop, inbouw en reparatie van huishoudelijke apparaten bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ervaring leveren wij topkwaliteit en hoogstaande service. Zowel voor de nieuwe apparaten die wij leveren, als de reparaties die wij voor onze klanten uitvoeren.

Gewoon Saen Service


Heeft u een storing aan uw witgoedapparatuur? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialist zal dan bij u thuis langs komen om de storing te verhelpen. Zodra de oorzaak van de storing is vastgesteld zal onze specialist deze met u bespreken en heeft u de keus om tot reparatie over te gaan of te kiezen voor de aanschaf van een nieuw apparaat. Wanneer u bij ons een nieuw apparaat aanschaft zullen deze onderzoekskosten niet in rekening gebracht worden.

Dus, is uw wasautomaat, droger, koel-, of vrieskast, vaatwasser, oven, kookplaat of inbouwapparaat defect belt u dan gerust met uw vertrouwde adres,

075-621 92 75 of 06-53 81 11 16

Natuurlijk is het mogelijk om in de avonduren of op zaterdag gebruik te maken van onze bekende service voor ons vaste lage tarief.


Graag tot ziens bij Saen Service

Service zoals u van ons gewenD bent

Copyright © SaenService. All Rights Reserved.
Powered by Studio 1076.